Beschrijving

Dit buurtcentrum beschikt over een aantal verschillende ruimten. Het buurtcentrum is met name bedoeld voor activiteiten voor en door buurtbewoners. Ook u bent welkom in het buurtcentrum voor het organiseren van activiteiten.

Voor meer informatie en beschikbaarheid check de infolink in het reserveersysteem, te bereiken als u doorklikt op een ruimte onder deze tekst.

Voor meer informatie en beschikbaarheid check de infolink in het reserveersysteem, te bereiken als u doorklikt op een ruimten rechts op deze pagina.

Buurthuis Rosa is gelegen in de wijk West (subwijk Lombok). Het pand heeft 3 verdiepingen en is toegankelijk voor minder validen. De organisatie DOCK verzorgt het beheer en tevens de toegang tot het pand, zie www.buurtcentrumrosa.nl.

Het buurthuis beschikt over een aantal extra faciliteiten en voorzieningen waaronder; koffie & thee, beamer, flipover en extra klapstoelen. Wilt u hier gebruik van maken neem dan contact op met de sociaal makelorganisatie.


Ga voor de meest actuele tarieven naar Buurtcentra in Noordwest en West | gemeente Utrecht.

Oppervlakte 570 m2
Capaciteit 282 personen
Aantal ruimtes 12 ruimtes
  • Locatiesoort:
    Gemeente panden ▪ Danszalen ▪ Kookstudio's ▪ Onderwijsruimtes ▪ Welzijnsaccommodaties en buurthuizen ▪ Vergaderruimtes en Congreszalen ▪ Theater en concertzalen ▪ Yoga- en Meditatieruimtes
  • Activiteiten:
    Coaching ▪ Creatief Amateur ▪ Dansen ▪ Educatie ▪ Evenementen ▪ Theater ▪ Vergaderen ▪ Wijkactiviteiten ▪ Yoga, Shiatsu en/of Meditatie
  • Bereikbaarheid:
    Nabij openbaar vervoer