Beschrijving

Dit buurtcentrum beschikt over een aantal verschillende ruimten. Het buurtcentrum is met name bedoeld voor activiteiten voor en door buurtbewoners. Ook u bent welkom in het buurtcentrum voor het organiseren van activiteiten.

Voor meer informatie en beschikbaarheid check de infolink in het reserveersysteem, te bereiken als u doorklikt op een ruimte onder deze tekst.

Voor meer informatie en beschikbaarheid check de infolink in het reserveersysteem, te bereiken als u doorklikt op een ruimten rechts op deze pagina.
Buurthuis Rosa is gelegen in de wijk West (subwijk Lombok). Het pand heeft 3 verdiepingen en is toegankelijk voor minder validen. De organisatie DOCK verzorgt het beheer en tevens de toegang tot het pand, zie www.dock.nl/utrecht.

Het buurthuis beschikt over een aantal extra faciliteiten en voorzieningen waaronder; koffie & thee, beamer, flipover en extra klapstoelen. Wilt u hier gebruik van maken neem dan contact op met de sociaal makelorganisatie.
Oppervlakte 570 m2
Capaciteit 282 personen
Aantal ruimtes 12 ruimtes
  • Locatiesoort:
    Gemeente panden ▪ Danszalen ▪ Kookstudio's ▪ Onderwijsruimtes ▪ Welzijnsaccommodaties en buurthuizen ▪ Vergaderruimtes en Congreszalen ▪ Theater en concertzalen ▪ Yoga- en Meditatieruimtes
  • Activiteiten:
    Coaching ▪ Creatief Amateur ▪ Dansen ▪ Educatie ▪ Evenementen ▪ Theater ▪ Vergaderen ▪ Wijkactiviteiten ▪ Yoga, Shiatsu en/of Meditatie
  • Bereikbaarheid:
    Nabij openbaar vervoer