Beschrijving

Dit buurtcentrum beschikt over een aantal verschillende ruimten. Het buurtcentrum is met name bedoeld voor activiteiten voor en door buurtbewoners. Ook u bent welkom in het buurtcentrum voor het organiseren van activiteiten.

Voor meer informatie en beschikbaarheid check de infolink in het reserveersysteem, te bereiken als u doorklikt op een ruimte onder deze tekst.

NIET BESCHIKBAAR VOOR PRIVATE FEESTJES, zie hiervoor onder zoekterm 'Evenementenlocaties'

Buurtcentrum De Boog is gelegen in de wijk Overvecht (Noord). Het pand heeft twee verdiepingen en is toegankelijk voor minder validen. De organisatie DOCK verzorgt het beheer en tevens de toegang tot het pand, zie www.dock.nl/utrecht. Voor toegang tot het pand en de ruimte heeft u een toegangscode nodig. Deze ontvangt u bij de bevestiging van uw boeking.

Oppervlakte 265 m2
Capaciteit 125 personen
Aantal ruimtes 6 ruimtes
  • Locatiesoort:
    Gemeente panden ▪ Danszalen ▪ Kookstudio's ▪ Welzijnsaccommodaties en buurthuizen ▪ Vergaderruimtes en Congreszalen ▪ Theater en concertzalen ▪ Yoga- en Meditatieruimtes
  • Activiteiten:
    Coaching ▪ Creatief Amateur ▪ Dansen ▪ Educatie ▪ Evenementen ▪ Theater ▪ Vergaderen ▪ Wijkactiviteiten ▪ Yoga, Shiatsu en/of Meditatie
  • Bereikbaarheid:
    Nabij openbaar vervoer