Beschrijving

Vanaf maart 2024 beheert DePlaatsmaker voormalig kantoorgebouwen W en Z op de Tweede Daalsedijk 8. Samen beschikken de gebouwen over 25 creatieve werkruimtes die voornamelijk door beeldend kunstenaars gebruikt worden. Daarnaast zijn er nog een aantal grotere projectruimtes beschikbaar (van 55 tot 140 m2 groot), welke geschikt zijn voor diverse disciplines (maar niet geïsoleerd voor muziek). Deze ruimtes worden aangeboden voor vaste, maandelijkse verhuur. Losse verhuur van dagdelen bieden wij vanuit DePlaatsmaker niet aan.


Wil jij (samen met anderen) gebruik maken van een grote ruimte, bijvoorbeeld voor een (tijdelijk) creatief of artistiek project en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met team verhuur van DePlaatsmaker!


Het terrein van de 2e Daalsedijk heeft lang dienstgedaan als wisselbouwwerkplaats voor de Nederlandse Spoorwegen. Het gebied wordt daarom ook wel Wisselspoor genoemd. Op het terrein zijn ook de broedplaatsen Concordia en Villa Concordia gelegen.Oppervlakte 140 m2
Capaciteit 1 personen
Aantal ruimtes 1 ruimtes
  • Locatiesoort:
    Ateliers en werkplaatsen ▪ Broedplaatsen
  • Activiteiten:
    Creatief Amateur ▪ Creatief Professioneel ▪ Opslag